ریپورتاژ آگهی در ویکی فودز روش تهیه ی دلمه برگ مو :: دیگ سنگی

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

سلام. به وبلاگ دیگ سنگی خوش آمدید. در دیگ سنگی هدف بر آن است که از گوشه و کنار ایران و جهان، تازه ترین اخبار در هر زمینه ای را گردآوری کنیم و در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

طبقه بندی موضوعی

روش تهیه ی دلمه برگ مو

یکی از غذاهای خوشمزه ای که اکنون در فصل آن قرار داریم، دلمه ی برگ مو می باشد. به راستی در این روزها روی میزهای چوبی آشپزخانه جای یک ظرف پر از دلمه ی برگ مو خالی می باشد.

با دنبال کردن این مطلب می توانید روش تهیه ی دلمه برگ مو را بیاموزید.




مواد لازم:


50 عدد برگ مو
300 گرم گوشت چرخ کرده
نصف پیمانه برنج
دو لیوان سبزی دلمه ( سبزی دلمه شامل جعفری، نعناع، پیازچه، تره، گشنیز و ترخون می شود)
دو عدد پیاز
یک سوم پیمانه لپه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی


روش تهیه ی دلمه برگ مو

لپه و برنج را در مقداری آب خیس کنید. پیازها را خرد کرده و در یک تابه به همراه روغن و کمی زردچوبه تفت می دهیم تا به رنگ طلایی دربیایند. حالا گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و باز تفت می دهیم تا رنگ گوشت نیز تغییر پیدا کند.

در یک قابلمه برنج و لپه را می پزیم. البته دقت داشته باشید که برنج نباید خیلی نرم شده و به اصطلاح برنج را کمی دون بردارید.

سبزی دلمه را که به خوبی خرد و ساطوری کرده ایم به گوشت چرخ کرده اضافه می نماییم و ادویه نیز روی آن بپاشید. سپس لپه و گوشت پخته شده را به مخلوط گوشت و سبزی افزوده و برای 30 ثانیه روی شعله هم زده و سپس برمی داریم.

حالا وقت آن رسیده که یک قابلمه برای چیدن دلمه های برگ مو انتخاب کنید. دقت داشته باشید که برگ های مو را باید تک تک و با دقت بشورید.

چندین برگ پهن و ضخیم تر را انتخاب کرده و کف قابلمه می چینیم تا به خوبی کف را پر کند.

اکنون می باید دلمه ها را با دقت پیچیده و ردیف به ردیف در قابلمه بچینید. شما می توانید برگ های مو را برای چند دقیقه در آب بجوشانید و سپس دلمه ها را بپیچید. اما بیشتر همان به صورت معمولی از برگ های مو استفاده می شود.

دقت داشته باشید به قدری از مواد دلمه داخل برگ مو بریزید، که موقع پیچیدن دلمه مواد از داخل آن بیرون نزند.

 شما می توانید به سلیقه ی دلمه را به دو صورت بالشتی یا بقچه ای بپیچید.

سپس در قابلمه را گذاشته و با حرارت ملایم روی شعله قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
 


  • هلیا هشیار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی