ریپورتاژ آگهی در ویکی فودز نوبت برداشت چای لاهیجان :: دیگ سنگی

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

سلام. به وبلاگ دیگ سنگی خوش آمدید. در دیگ سنگی هدف بر آن است که از گوشه و کنار ایران و جهان، تازه ترین اخبار در هر زمینه ای را گردآوری کنیم و در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

طبقه بندی موضوعی

نوبت برداشت چای لاهیجان

روزهای پایانی اردیبهشت ماه را می گذرانیم، و مزارع چای لاهیجان به فصل برداشت رسیده اند.

همان طوری که در تصاویر منتشر شده توسط خبرگزاری ایرنا می بینیم، بانوان با لباس های رنگی و شاد در حال چیدن چای در مزارع هستند.

سپس این چای ها غربال شده و در گونی های مشخص به ناقط مورد نظر ارسال می شوند.

در بخشی دیگر برگ های چای خشک شده و به صورت یکنواخت و یکدست درآورده می شوند. در بازارهای محلی به خصوص بازارهای رامسر، رشت و لاهیجان و... می توانید به صورت فله چای خشک تازه بهاری خریداری کنید.

اما بخش اعظم این برگ های چای به کارخانجات فرستاده شده و در آن جا طی مراحلی مکانیزه به شکل بسته بندی که در فروشگاه ها مشاهده می کنیم، به مشتری ها و مصرف کننده ها ارائه می گردد.

بیشترین سهم زمین های زراعی چای در استان گیلان قرار داشته و بخشی نیز در مازندران واقع شده اند.























  • web web2

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی