ریپورتاژ آگهی در ویکی فودز چیدمان آشپزخانه صنعتی به چه شکلی باید باشد؟ :: دیگ سنگی

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

سلام. به وبلاگ دیگ سنگی خوش آمدید. در دیگ سنگی هدف بر آن است که از گوشه و کنار ایران و جهان، تازه ترین اخبار در هر زمینه ای را گردآوری کنیم و در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

طبقه بندی موضوعی

چیدمان آشپزخانه صنعتی به چه شکلی باید باشد؟

اگر به سراغ راه انداز رستوران بروید، یکی از بزرگترین قسمت هایی که مورد توجه قرار خواهد گرفت چیدمان آشپزخانه صنعتی خواهد بود.

چیدمان آشپزخانه صنعتی نیازمند طراحی دقیق و در نظر گرفتن نکات مهمی ست که بدون لحاظ کردن آن ها هزینه، انرژی و وقت اتلاف می گردند.

در خرید تجهیزات آشپزخانه رستوران می توان به سراغ دستگاه های دست دوم رفت. اما باید دقت داشته باشید که این تجهیزات دست دوم کاملا مستهلک نشده و پول خود را به خیال صرفه جویی دور نریزید.

پس از انتخاب و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی، نوع چیدمان و قرار گرفتن آن ها در فضای آشپزخانه اهمیت می یابد. این کاملا به قالب آشپزخانه رستوران شما بستگی دارد. وسایل و تجهیزات باید به شکلی در فضای آشپزخانه چیده شوند که کار برای نفرات آماده سازی مواد اولیه، آشپزها و نفرات سرو غذا به سهولت و در کمترین زمان پیش رود.



اصلی ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی

از اصلی ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی از جمله اجاق گاز فردار، دیگ جلوپز، دیگ خورشت پز، تابه گردان، دیزی پز، دیگ سرخکن سه جداره، فر دمکن برنج، کباب پز تابشی اتوماتیک، کباب پز گازی، کباب ذغالی، گرمخانه ایستاده، اجاق رومیزی، چرخ گوشت، سبزی خردکن، خلال کن، پوستکن، سیخ گیر، سیخ شور، اره استخوان بر، کاتر مرغ، فر کانوکشن، پاستا پز، سبزی شور، همزن، ماشین ظرفشویی، یخساز و... هستند.

البته شما در تجهیز آشپزخانه رستوران خود نیاز به خرید و تهیه ی تمام این تجهیزات ندارید. بسته به این که قصد دارید رستورانتان چه سمت و سویی گرفته و در منوی رستورانی خود چه نوع غذاهایی را جای دهید برخی از این تجهیزات اضافی و ناکارآمد خواهند بود. اما از طرفی دیگر شاید مجبور شوید از برخی تجهیزات آشپزخانه رستوران دو تا یا بیشتر تهیه نمایید.



مثلا دیگ برنج پز قالبا نیاز به چند عدد در رستوران دارد؛ زیرا هنگام سرو غذا ممکن است سفارشات حضوری و غیرحضوری تان به حدی باشد که یک دیگ برنج پز جوابگوی نیاز روزانه رستوران نباشد.


  • هلیا هشیار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی