ریپورتاژ آگهی در ویکی فودز دسر باقلوای آلبالویی روی میز پذیرایی :: دیگ سنگی

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

سلام. به وبلاگ دیگ سنگی خوش آمدید. در دیگ سنگی هدف بر آن است که از گوشه و کنار ایران و جهان، تازه ترین اخبار در هر زمینه ای را گردآوری کنیم و در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

طبقه بندی موضوعی

دسر باقلوای آلبالویی روی میز پذیرایی

اگر بخواهید میز چوبی پذیرایی را با انواع و اقسام خوراکی ها زینت داده و افراد خانواده تان را با دیدن خوراکی های جذاب شگفت زده کنید، دسر باقلوا آلبالویی گزینه ی ایده آلی خواهد بود.

برای تهیه ی این دسر باقلوایی دستور العمل خانگی داریم که می توانید با دقت روی فرمول آن، موفق به درست کردن باقلوای آلبالویی در منزل شوید.



مواد لازم برای تهیه باقلوای آلبالویی

خمیر فیلو به مقدار لازم
170 گرم کره ذوب شده
85 گرم خلال بادام
75 گرم گردو بو داده شده
70 گرم پسته بو داده شده
4 گرم دارچین
1 پیمانه شهد عسل
1.5 پیمانه شکلات کم شکر خرد شده
1 پیمانه آلبالو خشکه بدون هسته و تکه تکه شده


روش تهیه باقلوا آلبالویی

حتما برای تهیه باقلوای آلبالویی هیجان زیادی خواهید داشت. اما آرامش خود را حفظ کرده و یک ورق شیرینی پزی را روی سطح صاف پهن کنید. سپس روی این ورقه شیرینی یک لایه از خمیر فایلو یا که قرار است خمیر باقلوای ما باشد، قرار دهید.

سپس کره را ذوب کرده و روی خمیر فایلو بریزید. بعد مغزهایی را که خرد کرده و بو داده اید، به سه قسمت تقسیم کرده و یک سهم از آن ها را روی لایه ی خمیر و کره بریزید.

بعد دوباره یک لایه ی دیگر از خمیر فایلو روی این مغزها قرار داده و دوباره کره ی ذوب شده رویش بریزید. حالا نوبت شکلات های تکه ای و خرده های آلبالو می باشد که روی لایه ی کره ریخته شوند.

پس از این که تکه های آلبالو و چیپس های شکلات را روی لایه ی دوم خمیر باقلوا و کره ریختید، یک لایه دیگر خمیر روی آن ها بیاورید. و باز لایه ی کره ذوب شده و تکه های مغزهای بو داده شده را اضافه کنید. و دوباره یک لایه ی دیگر خمیر فایلو قرار داده و برای آخرین بار از کره و تکه های آلبالو و شکلات های خرد شده استفاده می کنیم.

حالا کاغذ شیرینی را دور باقلوا پیچیده و آن را کاملا محکم رول می کنیم. به شکلی که تمام لایه ها به هم چسبیده و فرم خوبی بگیرند.

سپس رول باقلوا را با یک چاقوی تیز و برنده برش زده و به تکه های برابر تقسیم می نماییم. روی لایه ی بیرونی باقلوا باز مقداری کره ذوب شده مالیده و ذره ای نیز نمک بپاشید.

حالا نوبت حرارت دادن به باقلواها می رسد. فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار داده و سینی باقلوا را برای چیزی در حدود 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از این که لایه رویی باقلواها طلایی رنگ شده، آماده بوده و می توانید آن ها را از فر خارج کنید.

در آخر مقداری شهد عسل روی باقلواهای آلبالویی شکلاتی ریخته و برای پذیرایی از آن ها استفاده کنید.


  • هلیا هشیار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی