ریپورتاژ آگهی در ویکی فودز در رستوران داری, چگونه با شکست مواجه نشویم؟ :: دیگ سنگی

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

سلام. به وبلاگ دیگ سنگی خوش آمدید. در دیگ سنگی هدف بر آن است که از گوشه و کنار ایران و جهان، تازه ترین اخبار در هر زمینه ای را گردآوری کنیم و در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

طبقه بندی موضوعی

در رستوران داری, چگونه با شکست مواجه نشویم؟

 یکی از پر طرفدار ترین کسب و کار در جوامع امروزی راه راه اندازی رستوران است که کار چندان ساده هم نیست. راه اندازی رستوران در تهران احتیاج به رعایت مسائل مهمی دارد که سبک و سنگین کردن رقبا یکی از مهم ترین درگیری های شما پیش از شروع کار می شود. حال در مطلب زیر مسائلی را به شما آموزش می دهیم تا رستوران خود را بدون آنکه شکست بخورد, راه اندازی نمایید. با ما همراه باشید تا جزئیات مهمی را در اختیارتان قرار دهیم. 


چگونه یک رستوران بدون شکست راه اندازی نماییم؟


پس از آن که شما کسب و کار رستوران داری خود را راه اندازی می نمایید, مطمئنا با مشکلات بسیاری رو به رو خواهید شد. بهتر است بدانید که با اجرا کردن بهترین ایده ها برای رستوران, داشتن بهترین دستور پخت, داشتن بهترین سرآشپز و یا هزاران مسئله که برای مدیریت درست آن به عنوان مدیر رستوران به خود می بالید, می بایست در نظر داشته باشید که هیچ یک از مسائل ذکر شده موفقیت شما در کسب و کارتان را ضمانت نمی کند. 

در واقع صنعت رستوران داری, رسیک بسیار بالایی دارد, جالب است بدانید که طی مطالعاتی در دانشگاه کرنل آمریکا که یکی از معتبر ترین دانشگاه ها برای صنعت مهمان نوازی در دنیا شناخته شده است, نشان داده است که تقریبا یک چهارم رستوران هایی که به تازگی راه اندازی شده اند, در سال اول شروع به کار, شکست می خورند. لازم به ذکر است که این نسبت در سال دوم دو برابر است. این آمار به معنای آن است که رستوران هایی که سال دوم راه اندازی خود را سپری می کنند, کاملا در معرض شکست قرار دارند. در نظر داشته باشید که این مطالعات و آمار در آمریکا صورت گرفته است, لازم به ذکر است که این آمار نیز با کشور ایران هم تفاوت چندانی ندارد. 

رشد سریع رستوران های شهر تهران و یلی از شهر های بزرگ دیگر کشور, موجب اشباع شدن این در صنعت در کلان شهر ها شده و هرچقدر این روند ادامه پیدا می کند, کار رستوران داران سخت تر شده و پیچیده تر می شود. جالب است بدانید که حتی رستران هایی که 2 سال اول خود را می گذارنند و تقریبا به یک ثبات می رسند, هر چه پیش تر می روند با مشکلات و معضلات جدی تر و حتی جدید تری رو به رو می شوند که موجب می شود کسب و کارشان در معرض خطر قرار گیرد. در مطلب زیر قصد داریم پیشناهاداتی ب مدیران رستوران ها بدهیم تا به کسب و کارشان کمک کند. با ما همراه باشید تا این مسائل را مورد بررسی قرار دهیم. 

خود را برای ساعات طولانی آماده نمایید


اگر می خواهید در صنعت رستوران داری موفق شوید, یک تعهد کاری قوی را باید امضا کنید. معمولا مدیران رستوران در هفته نزدیک به 90 ساعت برای کار در رستوران وقت خود را صرف می کنند. به این معنا است که حدود 44 ساعت بیشتر از حد مجاز در هفته کار می کنند. کار رستوران داری تعطیلی ندارد. صبح, ظهر, شب باید برای آن وقت بگذارید. مدیر رستوران باید به موارد زیر بپردازد تا به موفقیت در کسب و کار خود برسد. 

6 صبح    رسیدن به رستوران

6:30     در صورتی که کف آشپزخانه به انداز ی کافی تمیز نیست, شروع کنید کف آن را تمیز کنید.

6:55    صورت اموال را چک کنید و اگر کم و کسری بود، بر اساس مدل کنترل هزینه رستوران‌تان سفارش دهید.

7:45     قرار دادن برگه های سفارش در محل مخصوص به خود. 

8:00    وجوه صندوق‌ها و گاوصندوق را بررسی نمایید. در صورت لزوم وجوه نقد را به حساب بانکی‌تان واریز می‌کنید.

9:00    کارمندان شیفت صبح وارد رستوران می‌شوند.

9:35     در صورتی که هر کدام از کارکنانتان حالت خواب آلودگی دارد به صورت شافهی به او متذکر شوید.

9:45     در صورتی که کارمندی  با 45 ددقیقه تاخیر می آید می بایست به او تذکر کتبی بدهید.

10:00    یکی از کارکنان نیامده، با او تماس می‌گیرید یا بر روی پیغام‌گیرش پیام می‌گذارید.

10:00    به دو نفر از پرسنل شیفت بعد از ظهر تماس می‌گیرید تا یکی جای فرد غایب را پر کند.

10:30    جلسه توجیهی روزانه‌تان را با کارکنان برگزار می‌کنید.

11:00    درب رستوران را برای پذیرایی نهار باز می‌کنید.

بهتر است بدانید که بدون برنامه ریزی از پس تمامی موارد ذکر شدده بر نمی  آیید, چراکه حجم بالای کار این اجازه را به شما نمی دهد. 


حسابدار خود باشید


باید به صورت کاملا حساب شده, حواستان به حقوق پرسنل, پیش بینی درآمد, بودجه های اجرایی, خرید های روزانه و هفتگی, کنترل هزینه باشد و مراقب سود و زیانتان باشید.


ریسک کار را مدیریت نمایید


به احترام به مشتری, بهداشت, کنترل مهمان ناراضی, مسمومیت و خیلی مسائل دیگر اهمیت ویژه ای قائل شوید. هر یک از مشکلای که از قبل به ریسک آن ها اهمیت نداده اید ممکن است دردسر بزرگی برایتان ایجاد نماید.


  • هلیا هشیار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی