ریپورتاژ آگهی در ویکی فودز چگونه بعد از راه اندازی فست فود سریعا به سود برسیم؟ :: دیگ سنگی

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

سلام. به وبلاگ دیگ سنگی خوش آمدید. در دیگ سنگی هدف بر آن است که از گوشه و کنار ایران و جهان، تازه ترین اخبار در هر زمینه ای را گردآوری کنیم و در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

طبقه بندی موضوعی

چگونه بعد از راه اندازی فست فود سریعا به سود برسیم؟

همان طور که می دانید, با توجه به سبک زندگی افراد و کمبود زمان, استفاده از فست فود ها بیشتر شده است. به دلیل استقبال چشمگیر از فست فود ها مردمان زیادی برای راه اندازی فست فود انگیزه پیدا کردند. قصد داریم در این مطلب صفر تا صد راه اندازی فست فود مدرن را آموزش دهیم. 

آشنایی یک راه انداز فست فود به تجهیزات آشپزخانه و چیدمان اصولی و سالن و مهندسی آن ها جهت سرویس دهی سریع و به موقع ضروری می باشد. 

پیتزا یکی از پر طرفدار ترین فست فود ها است و طعم خوش پیتزا بیشتر به نوع خمیر و نحوه ی درست کردن آن بستگی دارد. بنابراین برای آنکه بدانید چطور یک خمیر پیتزای آمریکایی و یا ایتالیایی درست کنید, نیاز به یک متخصص در این زمینه دارید. 

اگر شما نیز از آن دسته از افراد هستید که از سرمایه گذاری های طولانی مدت پرهیز می کنید و می خواهید سرعا به سود دهی برسید, می بایست تا انتهای مطلب راه اندازی فست فود به صورت مدرن و زود بازده با ما همراه باشید.



برای آن که در این صنعت به سرعت سرمایه ی اولیه خود را به دست آورید, می بایست هزینه های خود را مدیریت نمایید, به طور مثال اگر فست فودی داشته باشید که با 100 میلیون راه اندازی شده باشد, به نصف زمان جهت بازگشت سرمایه ی فست فودی که با دویست میلیون توان راه اندازی شده باشد, احتیاج دارید. 

بنا بر این بهتر است بدانید که شرط اولیه در راه اندازی فست فود مدرن و زود بازده حجم سرمایه گذاری محدود است. شرط دیگر عدم خواب سرمایه است. خیلی از رستوران داران هستند که رستوران و فست فود خود را در محلی راه اندازی می کنند که شش ماه زمان می خواهد تا اهلی آن محل از وجود چنین فست فودی آگاه شوند. به همین منظور نباید فست فود خود را دور از دسترس راه اندازی کنید که هیچکس نتواند آن را ببیند. باید مغازه ی خود را جلوی چشم انتخاب نمایید. 

اجاره مغازه های خیلی گران را فراموش کنید. کم بودن اجاره مغازه از مهم ترین نکات در راه اندازی رستوران پر سود و زود بازده است. اگر مغازه ای اجاره نمایید که 100 میلیون تومان اجاره ی آن باشد, بدون شک باید تلاش بسیاری از همان اول برای کسب مبلغ اجاره نمایید. لازم به ذکر است که سود حاصله در فست فودها عموما از تفاضل قیمت غذاهای فروخته شده و مواد اولیه به دست می آید و این تفاضل باید پاسخگوی تمامی هزینه ها اعم از اجاره، حقوق پرسنل، قبوض و غیره باشد.


  • هلیا هشیار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی