ریپورتاژ آگهی در ویکی فودز چطور در محله های فقیرنشین فست فود راه اندازی کنیم؟ :: دیگ سنگی

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

سلام. به وبلاگ دیگ سنگی خوش آمدید. در دیگ سنگی هدف بر آن است که از گوشه و کنار ایران و جهان، تازه ترین اخبار در هر زمینه ای را گردآوری کنیم و در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

طبقه بندی موضوعی

چطور در محله های فقیرنشین فست فود راه اندازی کنیم؟

به یاد داشته باشید که هرگز قرار نیست تمام پروژه های راه اندازی رستوران فست فود در محلات اعیان نشین و خیابان های پررفت و آمد و شلوغ باشد. ما در تمام محله های شهرها نیازمند حضور رستوران ها و فست فودها هستیم.

اما اصول راه اندازی فست فود در محله های فقیر نشین کدام ها هستند؟

1-    از آن جایی که قطعا سود کمتری عایدتان خواهد شد، سعی داشته باشید که برای دکوراسیون و طراحی داخلی هزینه ی کمتری پرداخت کنید. البته این هزینه ی کمتر هرگز به معنای آن نیست که توجهی به اصول دکوراسیون و طراحی داخلی نداشته باشید و احترام به مشتریان خود را از یاد ببرید. مشتریان شما از هر سطح مالی که باشند لایق یک فضای دوست داشتنی، دلچسب و زیبا هستند که حتما باید آن را در محل فست فود شما بیابند.



2-    از ایجاد هزینه های اضافی پرهیز کنید. اگر قرار است سرویس خاصی به مشتریان خود ارائه کنید، به یاد داشته باشید که نباید حق سرویس روی فاکتور نهایی آن ها قرار داده شود. مشتری مایل است همان هزینه ای را در نهایت پرداخت کند که در منوی فست فود مشاهده کرده است و مشاهده ی مبلغی بالاتر به هیچ وجه برایش خوشایند نخواهد بود.

3-    مواد اولیه ی ارزان تری خریداری کرده و مبلغ تمام شده ی غذاهای منو را کاهش دهید. توجه داشته باشید که مواد اولیه ی ارزان تر به معنای مواد اولیه ی ناسالم و یا با سطح بهداشتی پایین تر نیستند. سلامتی و بهداشت تمامی اقشار به یک اندازه اهمیت دارد و حتی با توجه به سطح مالی پایین تر، پرداخت هزینه های مالی و بار درمانی برای اقشار ضعیف تر جامعه غیرقابل تحمل تر می نماید. منظور از کاهش هزینه مواد اولیه به این معناست که به طور مثال به جای خریدن زیتون های درشت و گران قیمت، زیتون هایی ریزتر که به همان اندازه سالم هستند و تنها به خاطر ریز بودن ارزان تر به فروش می رسند، خریداری کنید.



4-    به جای استفاده از ظروف یک بار مصرف از ظروف شستشو پذیر استفاده کنید. با این حساب و با توجه به گران شدن و تقریبا 6 برابر شدن قیمت ظروف یک بار مصرف، استفاده از ظروف با قابلیت شستشو در سرو غذا برای مشتریان فست فود، سبب می شود که هزینه های جاری کاهش پیدا کرده و در نهایت بتوانید قیمت تمام شده ی کمتری روی غذاها و خدمات خود بگذارید.

5-    کارکنانی را استخدام کنید که کمی تازه کار بوده و دستمزد کمتری دریافت کنند. شما می توانید در استخدام کاملا سنجیده عمل کرده و از کارکنانی استفاده نمایید که ضمن تعهد و علاقه مندی به کار، کمی تازه کار بوده و به این سبب دستمزد کمتری دریافت نمایند. در این شرایط باز موفق شده اید تا هزینه های سربار و جاری خود را کاهش داده و در نهایت قیمت غذاهایتان کمتر می شود. زیرا به جز مواد اولیه این هزینه های جاری نیز هستند که قیمت نهایی را تعیین خواهند کرد.

  • samira naghibi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی