ریپورتاژ آگهی در ویکی فودز تغذیه جهان / استانداردهای ایزو و کشاورزی :: دیگ سنگی

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

دیگ سنگی

اخبار مد | اخبار گردشگری | اخبار خودرو | اخبار فناوری

سلام. به وبلاگ دیگ سنگی خوش آمدید. در دیگ سنگی هدف بر آن است که از گوشه و کنار ایران و جهان، تازه ترین اخبار در هر زمینه ای را گردآوری کنیم و در اختیار خوانندگان قرار دهیم.

طبقه بندی موضوعی

تغذیه جهان / استانداردهای ایزو و کشاورزی

استانداردهای ایزو در بخش تغذیه گرفته از گواهینامه هایی که در بخش تراکتورها و تریلرها فعال هستند تا گواهینامه هایی که برای روش های آزمایش خاک و تغذیه و نگهداری دام و ماکیان  و آبزیان به کار گرفته می شوند، همگی نقش مهمی را در تغذیه جهان بازی می کنند.

همان طور که فشار بر زمین و منابع آن همراه با رشد جمعیت و به طبع آن افزایش نیازهای جامعه ی بشری زیاد می شود، کشاورزی نیازمند استانداردتر شدن و مکانیزه شدن پیشرفته تری ست تا بتواند پاسخگوی نیاز مردم زمین باشد.



طبیعتا با رشد جمعیت زمین و نیاز به غذایی که در سراسر جهان داریم، استفاده از فرمول های سابق در کشاورزی، دامپروری و صید آبزیان نمی توان جوابگوی گرسنگی مردم کره ی ما باشد. در حال حاضر نیز در کشورهای زیادی با فقر، قحطی و گرسنگی مردم روبرو هستیم.

استانداردهای ایزو امکان استفاده ی کارآمد از کود و سوخت را فراهم می سازند و باعث کاهش چشمگیر صدمات به محیط زیست و بالا بردن بهره وری خواهند شد. کشاورزی دقیق و استفاده ی بهینه از مواد اولیه و داشتن بالاترین بازدهی و بهره وری با استفاده از گواهینامه های ایزو می تواند اتفاق بیفتد. با صدور گواهینامه های ایزو در نهایت هم کشاورزان و دامداران هستند که در این میان بیشتر منتفع می شوند و هم مصرف کنندگان و جوامع بشری محصولاتی سالم تر دریافت می کنند و با بالا رفتن میزان تولید شاهد گرسنگی کمتری در کره مان هستیم.




استانداردهای ایزو حافظ ایمنی مواد غذایی

ما با استانداردهای ایزو سطح ایمنی مواد غذایی را بالا می بریم و به این شکل علاوه بر تامین سلامت مصرف کنندگان از به هدر رفتن منابع و مواد اولیه نیز جلوگیری می کنیم.

با کاهش میزان بیماری و مرگ و میر بر اثر مصرف مواد غذایی آلوده یا مسموم، به کند شدن چرخه ی پر شدن تخت های بیمارستانی و صف شدن اجسادی که قربانی آلودگی مواد غذایی بوده اند، کمک بزرگی می شود.



استانداردهای ایزو در بخش صنایع غذایی و تغذیه ی جهانی در تمامی مراحل آن از دریافت مواد اولیه و نحوه ی برداشت آن ها گرفته تا تولید و بسته بندی و حمل و نقل بیش از 200 گواهینامه دارند که هر یک به وسیله ی کمیته ی فنی مربوطه تدوین شده و در اختیار جوامع بین المللی قرار گرفته است.



منبع: www.iso.org

  • samira naghibi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی