این سیستم استاندارد در تمامی مراحل فرآیند رسیدن به محصول نهایی که به دست مشتری می رسد، ایمنی سازی کرده و کیفیت ماده ی غذایی و خوراکی را با ممیزی های خود مطمئن می سازد. با وجود چنین استانداردی در زنجیره ی تولید محصولات خوراکی، مصرف کننده می تواند با اطمینان بیشتری به سمت خرید فرآورده ی غذایی مورد نظر خود برود.

این استاندارد و گواهینامه ی ایزو با قوانین HACCP همخوانی داشته و با استانداردهای ایزو 9001 و ایزو 14001 نیز همسو ست. گواهینامه و استاندارد ایزو 22000 با داشتن ممیزی سیستمی که فراتر از ممیزی صرفا محصول محور می باشد، احاطه ی بیشتری بر سازمان ها و کارخانجات داشته و می تواند سطح وسیع تری از فرآیند را تحت پوشش امنیت مدیریت کیفیت قرار دهد.

و در نهایت این سیستم استاندارد به نفع تامین کننده، مصرف کننده، قانون گذار و تمامی بخش های مرتبط تمام خواهد شد. سازمان هایی که قصد دریافت گواهینامه ی ایزو 22000 داشته باشند، در مدت زمانی مشخص می باید ممیزی داخلی را جهت همگام سازی و تحول فرآیندها در تناسب با الزامات ایزو 22000 صورت داده و با بهبود مستندسازی و مدیریت نظام مند زمینه را برای اخذ این گواهینامه از شرکت های صادر کننده ایزو آماده سازند.