کباب مشتی (کباب زردک)

این غذا هم جز غذاهای بسیار معروف اصفهان و یک غذای سنتی این شهر است که با نان سرو می شود. این غذا با گوشت چرخ ‌کرده، آرد نخودچی، شیره، زردک یا هویج،ادویه‌ های خوش‌عطر، پیاز و سرکه درست می شود و در نهایت در روغن سرخ می شود.

 

 

یخمه ترش
یخمه ترش از دیگر غذاهای خوشمزه ی اصفهان است که طعمی بی نظیر دارد. مسافرانی که به اصفهان سفر می کنند حتما این غذا را امتحان می کنند. در این غذا از میوه هایی مانند زردالو، آلو و به استفاده می کنند و در آن از گوشت گوسفند، برنج و شکر هم استفاده می کنند. در نهایت یخمه ترش را با نان سنگک سرو می کنند و طعمی خوش مزه را به وجود می آورند.