اگر می خواهید میز پایه فلزی صبحانه را با یک کیک خانگی و خوشمزه همراه با چای سرو کنید، با دنبال کردن مطلب زیر روش تهیه کیک صبحانه در آشپزخانه منزل را بیاموزید و آن را به سادگی به کار بندید.

مواد لازم برای تهیه کیک صبحانه خانگی

 

4عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 لیوان شکر
نصف لیوان روغن
2 و نیم لیوان آرد
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک چهارم قاشق مرباخوری وانیل

 

روش تهیه کیک صبحانه

پیش از هر کاری تخم مرغ ها را بشویید، آن ها را شکسته و در یک ظرف مناسب بریزید. حالا تخم مرغ ها را به اندازه ای هم بزنید تا به رنگ یک دست دربیایند و در حقیقت زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.

سپس یک لیوان شکری را که پیش از این آماده کرده اید به مخلوط تخم مرغ های هم زده شده و به صورت دورانی در یک جهت آن قدر به هم زدن ادامه دهید تا داخل آن حباب هایی تشکیل شود. حالا روغن را افزوده و کمی با روغن نیز هم بزنید و سپس شیر را اضافه کرده و دوباره به میزان لازم هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

 

 

پس از آن وانیل را به مخلوط اضافه کرده و باز به مخلوط کردن مواد با یکدیگر ادامه دهید.

قالب را چرب کرده و کیک را به مدت سه ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد در فر که از ابتدای آماده نمودن مواد کیک روشن کرده ایم می پزیم. برای اطمینان از پخته شدن چنگال را در کیک فرو می بریم اگر مواد به چنگال نچسبید کیک آماده است. بعد از سرد شدن از قالب جدا می کنیم.

شما می توانید این کیک را با انواع میوه ها یا تکه های شکلات تزئین کرده و روی میز صبحانه سرو نمایید.

همین طور این کیک برای پذیرایی عصرانه به همراه چای و دیگر نوشیدنی های گرم عالی خواهد بود.