گوجه سبز یکی از میوه های پرطرفدار در فصل بهار به شمار میرود که برخی از افراد باید در خوردن آن مراقب باشند تا مشکلی برایشان ایجاد نشود.
این میوه ترش مزه و آبدار خواص بسیاری دارد اما برخی از افراد نباید آن را استفاده کنند، چرا که در صورت خوردن گوجه سبز دچار مشکلاتی خواهند شد، مصرف گوجه سبز حتی محدودیت سنی نیز دارد.
بیشتر افراد اغلب گوجه سبز را با نمک زیادی می خورند. نمک بسیار برای سلامتی خطرناک است مخصوصا افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماران کلیوی نباید نمک زیاد مصرف کنند. بنابراین این افراد باید برای خوردن گوجه سبز از مصرف نمک زیاد خودداری کنند.

افراد مبتلا به رفلاکس: میزان اسید گوجه سبز بالا است که می تواند باعث سوزش معده ، معده درد و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتی های معده رنج می برند.

افراد مبتلا به نفخ معده: افراط در خوردن گوجه سبز می تواند موجب نفخ معده شود زیرا گوجه سبز دارای مقدار زیادی اسید سیتریک است. همچنین به دلیل ناررس و کال بودن و طعم ترش گوجه سبز موجب فرسایش مینای دندانها می شود.

افراد مبتلا به سنگ کلیه: به توصیه کارشناسان خانمهای بارداری که به سن کلیه و مجاری ادرار مبتلا هستند باید از مصرف گوجه سبز و آلو اجتناب کنند ، چرا که اسید اگزالیک موجود در این میوه ها می تواند منجر هبه تولید سنگ های متبلور در بدن برخی افراد شود.

کودکان زیر 3 سال: کودکان از سن سه سالگی به بعد می توانند مقدار کمی گوجه سبز بخورند اما قبل از آن باید والدین از نداشتن حساسیت به گوجه سبز در کودک مطمئن شوند.

زنان باردار: مصرف بیش از اندازه گوجه سبز توسط خانمهای باردار باعث رانش مزاج ،از دست دادن آب بدن مادر و همچنین بروز مشکلات سلامتی برای جنین می شود . به غیر از این موارد هیچ عارضه دیگری برای مصرف گوجه سبز در دوران بارداری وجود ندارد . اما بهتر است خانمهای باردار در صورت داشتن بیماری های زمینه ای یا آلرژی قبل از مصرف گوجه سبز با پزشک مشورت نمایند.