با خرید تور ترکیه و سفر به این کشور، نه تنها بازدید از مناطق دیدنی این کشور آغاز میشود، بلکه یک نوع گردشگری غذا نیز شروع میشود. چرا که هر شهر و کشوری غذاهای مخصوص به خود را سرو میکند. در ادامه طرز تهیه ی یکی از غذاهای ترکیه ای را آموزش میدهیم که اگر هم عازم این کشور نیستید، غذاهای ترکیه را خود تهیه و میل کنید.

نام این غذا پلوی بلغور است. ابتدا یک پیمانه بلغور را به همراه نصف یک پیاز کوچولوی خرد شده ، یک حبه سیر له شده ، نمک ، فلفل قرمز ، کمی رب فلفل و کمی هم رب گوجه توی روغن زیتون تفت میدهیم.

 

bulgur pilavi

 

سپس پیمانه ای از آب مرغ را به آن اضافه میکنیم تا مانند کته بپزد. به جای آب مرغ میتوان از قرص های عصاره ی مرغ نیز استفاده کرد که در این صورت از پاشیدن نمک باید خودداری شود.

مرغی را با نمک ، فلفل ، آب لیمو ترش ، کنجد ،رزماری خشک شده ، پودر سیر ، پودر خردل ، تخم گشنیز کوبیده و آب پیاز مزه دار میکنیم. سپس آن را داخل کیسه ی مخصوص فر قرار میدهیم و به مدت یک ساعت و نیم در دمای 180 درجه ی فر قرار میدهیم. غذای شما آماده است. نوش جان.