در طول ماه، حداقل یک بار به رستوران می رویم و دوست داریم تجربه ای خوب در آن یک روز داشته باشیم. انتظارات افراد از رستوران ها تنها محدود به غذا نمی شود بلکه مسائل دیگری در انتخاب یک رستوران و محبوبیت آن نقش دارند.

یک رستوران خوب باید از نظر رعایت اصول بهداشتی عالی باشد. آراستگی کارکنان، استفاده از دستکش و کلاه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. دیدن شدن آشپزخانه رستوران با استقبال مردم روبرو می شود زیرا میتوان کارهایی که برای آماده سازی غذا انجام می شود را دید. اندازه بودن پرس غذا و همچنین نحوه سرو آن دارای اهمیت زیادی است. داشتن تهویه مطبوع و سرویس بهداشتی متعدد و البته تمیز باید رغایت شود. صندلی های رستوران می بایست راحت باشند. میزهای غذاخوری باید تمیز بوده و چیدمانی زیبا برای مشتری ایجاد کنند. نور مناسب برای رستوران نیز ضروری است.

اگر تمامی این موارد رعایت شود، رستوران به جای فقط برای یک بار امتحان تبدیل نمی شود.