طرز تهیه
نکته ای که باید در تهیه همه پیراشکی ها رعایت کنید اینست که موادتان نباید خیس باشد وگرنه پیراشکی وا می رود.
ابتدا سیب زمین تان را پوست کنده و به صورت نگینی، ریز خرد کنید. سپس آن را داخل روغن بریزید تا سرخ شود.
در این حین پیاز تان را با رنده درشت خرد کنید. گوشت، پیاز و ادویه جات را با هم حسابی ورز دهید تا گوشت طعم دار شود. سپس آن را در تابه ای ریخته و با کمی روغن تفت دهید. در تابه را پس از تفت ابتدایی بگذارید تا گوشت عرق کند و مغز پز شود. زمانی که از پختن گوشت تان مطمئن شدید، در تابه را برداشته و بگذارید تا آب آن کامل بخار شود.
سیب زمینی هایتان را از روغن خارج کنید و داخل توری بریزید تا روغن شان، گرفته شود. ورق ها پیراشکی را از ابتدای شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند. آنها یک دفعه باز نکنید زیرا بدلیل نرم ولطیف بودن سریع خشک می شوند.
یک خمیر بردارید. کمی پنیر پیتزا یا برشی روی آن بریزید.سپس مواد گوشتی که با سیب زمینی مخلوط شده را به اندازه یک قاشق پر روی پنیر بریزید. ورق های پنیر توست را چهار قاچ کنید. یک تکه از آن را روی مواد گذاشته ودو سر نان پیراشکی را به هم برسانید و با دست سفت کنید. از سر چنگال برای ایجاد دالبر استفاده کنید. چنگال را روی لبه پیراشکی بسته شده گذاشته و به صورت دالبری، شکل بیاندازید.
پیراشکی ها را دانه دانه داخل روغن بریزید و پس از 1 دقیقه که هر دو طرف سرخ شد، آنها را سرو کنید.