همبرگر یکی از فست فودهای بسیار خوشمزه ایست که معمولا به شکلی خاص تهیه و درون نان گرد سرو میشود. اما همبرگری که امروز قصد آموزش آن را داریم، همبرگری شکم پر است که با مواد مختلف می توان آن را پر کرده و طعم های مختلفی به آن بخشید.

 

 

 

در ادامه طریقه پخت آن را یاد گرفته و از مهمانانتان بر سر میز و صندلی ناهار خوری  به بهترین شکل پذیرایی کنید.

 

مواد لازم: 
گوشت چرخ کرده
پنیر موزارلا
گوجه فرنگی
کاهو یا سبزی
پیاز
نمک و فلفل

طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس آن را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت نصف گوشت چرخ کرده را پهن کنید و روی آن پنیر ، گوجه ، سبزی و کاهو بگذارید.

گوشت آماده را به اندازه یک همبرگر پهن کنید.

حالا نصف دیگر گوشت را که جدا کرده اید اندازه گوشت پایینی روی آن بگذارید و با کمی آب ولرم دور گوشت را ببندید تا مواد داخل آن بیرون نریزد.

روی گوشت همبرگر ، پنیر و گوجه بگذارید، سپس روی پنیر و گوجه، سبزی و کاهو

همبرگرتان را در کمی روغن سرخ کنید یا روی کباب پز تنو
در انتها روی مواد میانی یک لایه دیگر گوشت قرار دهید
لایه گوشت را فشار دهید تا به هم بچسبد و در روغن سرخ کنید
آن را درون نان همبرگر بگذارید و با سس مورد علاقه تان همبر گر دوبل را نوش جان کنید.